ROCIO FERNANDEZ

Allereerst bedankt dat je interesse hebt in mijn werk!

Ik wil je bij deze vragen om eerst onderstaande tekst goed door te lezen voordat je het formulier invult. Mocht je na het lezen van de tekst nog vragen hebben, aarzel dan niet je vragen op te nemen in het boekingsformulier. Dan kom ik hier zo snel mogelijk op terug.

Zoals je hebt kunnen zien in mijn portfolio specialiseer ik me in Black en Grey Realisme.

Momenteel vind ik alle tattoos die met Black en Grey realisme te maken hebben leuk om te doen. Van grotere projecten tot de kleinere designs. Dus of je nu interesse hebt in een complete sleeve, of bijvoorbeeld een kleine realistische bloem. Ik ga iedere uitdaging aan. 

Om te bepalen of ik de juiste artiest ben om jouw tattoo te verwezenlijken vraag ik je de volgende informatie door te geven:
– De plaats van de tattoo
– Grootte en budget
– Idee, thema of onderwerp

Plaats van de tattoo
De plaatsing die je in gedachte hebt is zeer belangrijk. Omdat de manier van aanpak daardoor erg verschilt.

Idee, thema of onderwerp
Jouw ideeën zijn uiteindelijk het uitgangspunt van waar ik te werk ga maar om de kwaliteit van mijn werk te garanderen is het belangrijk dat ik voldoende creatieve vrijheid krijg.

Een duidelijk plan vantevoren maakt dat het ontwerp proces vloeiend verloopt met een perfect eindresultaat. Het ontwerp proces neemt de meeste tijd in beslag en het is zonde wanneer je tijdens dit proces nog van gedachte veranderd over de inhoud of het onderwerp van je project. Dus ik wil je vragen goed na te denken alvorens je het boekingsformulier instuurt.

Grootte en budget
Ik werk zowel aan kleine realistische tattoos en grotere projecten. Toch vraag ik naar een budget omdat ik zo kan kijken hoe gedetailleerd en uitgebreid ik je ontwerp kan maken. Ik kan dan meteen inschatten of je budget realistisch is ten opzichte van wat je wil laten doen.

Bedankt dat je de moeite hebt genomen de tekst te lezen, graag verwijs ik je naar het boekingsformulier onderaan de pagina.

BOEKINGSFORMULIER

Choose File
Choose File

Door op verzenden te klikken gaat u automatisch akkoord met ons Privacy Beleid & Algemene Voorwaarden

Bedankt voor uw bericht
Er is iets mis gegaan, probeer het later nog eens