SASCHA DE SMIT

Bedankt dat je interesse hebt in mijn werk!

Ik wil je bij deze vragen om eerst onderstaande tekst goed door te lezen voordat je het formulier invult. Mocht je na het lezen van de tekst nog vragen hebben, aarzel dan niet je vragen op te nemen in het boekingsformulier. Dan kom ik hier zo snel mogelijk op terug.

Zoals je hebt kunnen zien in mijn portfolio specialiseer ik mij in “Handpoke” oftewel, machine-loze tattoo’s.

Ik zet graag subtiele, kleine tot middel grote tattoo’s. Door mijn manier van tatoeëren kan ik heel fijn en gedetailleerd werken, zo vul ik designs in met shading in de vorm van dotwork om ze meer diepte te geven, maar ook fineline tattoo’s vind ik super leuk om te doen! Ik werk graag jouw idee uit tot een origineel ontwerp dat perfect aansluit op wat jij voor ogen hebt!

Om te bepalen of ik de juiste artiest ben om jouw tattoo te verwezenlijken vraag ik je de volgende informatie door te geven:
– De plaats van de tattoo
– Grootte en budget
– Idee, thema of onderwerp

Plaats van de tattoo
De plaatsing die je in gedachte hebt is zeer belangrijk. Omdat de manier van aanpak daardoor erg verschilt.

Idee, thema of onderwerp
Jouw ideeën zijn uiteindelijk het uitgangspunt van waar ik te werk ga maar om de kwaliteit van mijn werk te garanderen is het belangrijk dat ik voldoende creatieve vrijheid krijg.

Een duidelijk plan vantevoren maakt dat het ontwerp proces vloeiend verloopt met een perfect eindresultaat. Graag zou ik je willen vragen goed na te denken alvorens je het boekingsformulier instuurt. Het kan zijn dat jij nu al de perfecte tattoo voor ogen hebt, dat is top! Het kan ook zijn dat jij enkel elementen, een stijl of onderwerp voor ogen hebt, in dat geval kan je deze voor mij omschrijven en mij eventueel de creatieve vrijheid geven om een zo origineel mogelijk ontwerp voor jou te maken!

Grootte en budget
Handpoke tattoos kunnen klein en groot zijn, maar toch ben ik enigszins beperkt tot een bepaald formaat en dit is sterk afhankelijk van jouw stijl en details. Daarom vraag ik naar een budget en gewenste grootte omdat ik zo kan kijken hoe gedetailleerd en uitgebreid ik je ontwerp kan maken. Ik kan dan meteen inschatten of je budget realistisch is ten opzichte van wat je wil laten doen.

Bedankt dat je de moeite hebt genomen de tekst te lezen, graag verwijs ik je naar het boekingsformulier onderaan de pagina.

BOEKINGSFORMULIER

Choose File
Choose File

Door op verzenden te klikken gaat u automatisch akkoord met ons Privacy Beleid & Algemene Voorwaarden

Bedankt voor uw bericht
Er is iets mis gegaan, probeer het later nog eens