KIRBY VAN BEEK

Allereerst bedankt dat je interesse hebt in mijn werk!

Ik wil je bij deze vragen om eerst onderstaande tekst goed door te lezen voordat je het formulier invult. Mocht je na het lezen van de tekst nog vragen hebben, aarzel dan niet je vragen op te nemen in het boekingsformulier. Dan kom ik hier zo snel mogelijk op terug.

Zoals je hebt kunnen zien in mijn portfolio specialiseer ik me in Black en Grey Realisme. Omdat deze stijl mij het beste ligt en ik hier het meeste plezier uit haal.

Ik vindt het het leukst om tattoos te maken met veel details. Ik ga hierbij voor perfectie in het uitwerken van ontwerpen om deze zo gedetailleerd mogelijk te maken waardoor je telkens nieuwe dingen ontdekt in je tattoo en deze echt jouw verhaal vertelt. Hierdoor zal de kwaliteit van de tattoo zo hoog mogelijk zijn. Omdat ik veel aanvragen krijg kies ik uitsluitend nog de projecten die aansluiten op mijn specialisatie.

Om te bepalen of ik de juiste artiest ben om jouw tattoo te verwezenlijken vraag ik je de volgende informatie door te geven:
– De plaats van de tattoo
– Grootte en budget
– Idee, thema of onderwerp

Plaats van de tattoo
De plaatsing die je in gedachte hebt is zeer belangrijk. Omdat de manier van aanpak daardoor erg verschilt.

Idee, thema of onderwerp
Jouw ideeën zijn uiteindelijk het uitgangspunt van waar ik te werk ga maar om de kwaliteit van mijn werk te garanderen is het belangrijk dat ik voldoende creatieve vrijheid krijg.

Een duidelijk plan vantevoren maakt dat het ontwerp proces vloeiend verloopt met een perfect eindresultaat. Het ontwerp proces neemt de meeste tijd in beslag en het is zonde wanneer je tijdens dit proces nog van gedachte veranderd over de inhoud of het onderwerp van je project. Dus ik wil je vragen goed na te denken alvorens je het boekingsformulier instuurt.

Grootte en budget
De meeste tattoos waar ik aan werk zijn grote projecten. Vandaar vraag ik om een indicatie van je budget. Ik kan dan meteen inschatten of je budget realistisch is ten opzichte van wat je wil laten doen.

Hoe groter het project hoe hoger de kosten. Een groot project zal altijd in vele sessies gemaakt worden en ik werk in sessies van 6 uur per dag.

Bedankt dat je de moeite hebt genomen de tekst te lezen, graag verwijs ik je naar het boekingsformulier onderaan de pagina.

BOEKINGSFORMULIER

Choose File
Choose File

Door op verzenden te klikken gaat u automatisch akkoord met ons Privacy Beleid & Algemene Voorwaarden

Bedankt voor uw bericht
Er is iets mis gegaan, probeer het later nog eens