f f f f f f f f f f

Diensten voor het coveren van grote tatoeages

23 jan 2024
Wat is een Tattoo Cover Up? "Go big or go home," een slogan die we allemaal wel eens hebben gebruikt en gehoord, wordt vaak besproken in tattooshops. In feite zullen de meeste tattoo artiesten degenen ontmoedigen die de grootte van hun tatoeage willen verminderen, omdat grotere tatoeages meestal beter ouder worden. Als het gaat om cover-up tatoeages, geldt het oude gezegde ook vaak. Grotere tatoeages maken bijna altijd betere cover-ups, maar die cover-ups kunnen nog steeds enige compromissen met zich meebrengen. The Continental biedt oplossingen voor het bedekken van grote tatoeages en eventuele lasersessies om een tattoo lichter te maken zodat dit de artiest in staat stelt zijn allerbeste werk te leveren.

Grote Tatoeageverwijdering versus Tattoo Cover Up

— Jessica de Vries, ontwerper & oprichter
Vaak wordt gedacht dat hoe groter de tatoeage, hoe langzamer deze vervaagt en hoe langer laser-tatoeageverwijdering zal duren. Dit is echter niet waar, aangezien een tatoeage ter grootte van een kwart met dezelfde lijndichtheid en pigmentverzadiging in dezelfde mate zal vervagen als een tatoeage ter grootte van een iPad, als alle andere zaken gelijk zijn. Een interessant aspect van tatoeageverwijderingsbehandelingen is dat men hun tatoeage eigenlijk niet hoeft te verwijderen; met minder behandelingen kan de tatoeage eenvoudig vervagen. Met de afname van inkt in de huid en een algemene verlichting van de resterende inkt, beginnen de beperkingen die een tattoo artiest met een grote cover-up tatoeage zou kunnen hebben, te verminderen. De vraag of de tatoeage moet worden verwijderd of bedekt, hoeft niet absoluut te zijn, het kan eigenlijk beide zijn. Met slechts 2-4 behandelingen zal de meeste tatoeages voldoende zijn vervaagd om grote cover-ups met minder compromissen te kunnen doen, resulterend in een kunstwerk dat meer plezier oplevert. Een gewone cover-up kan inderdaad de oude tatoeage verbergen met iets nieuws, maar als de drager er niet van houdt, dient het dan echt het beste doel?

Tattoo Cover Up Procedure

— Jessica de Vries, ontwerper & oprichter
Boek een consultatie met The Continental om te praten over vervagen voor een cover-up of meteen coveren van de tatoeage. In geval van meteen coveren maakt de artiest meteen je nieuwe design. In het geval dat vervagen alvorens te coveren beter is begin je met laser-tatoeage verwijderings behandelingen. Om de 2-3 maanden controleer je samen met je tattoo artiest of je tatoeage ver genoeg vervaagt is voor de coverup. Wanneer de artiest tevreden is met het vervaagde resultaat, boek je de tatoeageafspraak

Factoren die van invloed zijn op je Tatoeage Cover Up

— Jessica de Vries, ontwerper & oprichter
Een veelheid aan factoren speelt een rol bij je plannen voor een cover-up tatoeage, hier is een uiteenzetting:

Leeftijd van de tatoeage

— Jessica de Vries, ontwerper & oprichter
Oudere tatoeages hebben niet de voordelen van moderne pigmenten of geavanceerde tatoeagemachines, ze zijn meestal minder dicht en minder verzadigd. Dit maakt zowel behandelingen voor het verwijderen van tatoeages met laser gemakkelijker als cover-up tatoeages vergevingsgezinder.

Kleur van de tatoeage

— Jessica de Vries, ontwerper & oprichter
Een zwarte tribal kan zelden met succes worden bedekt met iets anders dan meer zwarte inkt. Geel daarentegen is extreem moeilijk te verwijderen, maar kan gemakkelijker worden bedekt met rijke, levendige kleuren en zwart. De kleuren van je bestaande tatoeage zullen bepalen wat wel en niet kan worden bedekt.

Grootte van de tatoeage

— Jessica de Vries, ontwerper & oprichter
Grootte doet er toe. Een kleine tatoeage kan worden bedekt door een middelgrote of grote tatoeage, maar een grote tatoeage kan niet worden bedekt door een kleine of middelgrote tatoeage. De totale bedekking van de tatoeage moet bijna altijd gelijk zijn aan de bestaande tatoeage, maar meestal groter. Dit wordt extreem belangrijk op delen van het lichaam waar groter worden niet mogelijk is, zoals handen, vingers en voeten.

Tatoeageontwerp

— Jessica de Vries, ontwerper & oprichter
De bestaande tatoeage zal vaak de mogelijkheid van de grotere cover-up bepalen op basis van het ontwerp. Opnieuw kunnen tribale tatoeages niet gemakkelijk worden bedekt met zwart-wit realisme stukken, maar zwart-wit realisme stukken kunnen gemakkelijker worden bedekt met heldere, gedurfde en levendige neo-traditionele tatoeages. Net als grootte en kleur zal het nieuwe tatoeageontwerp enigszins worden bepaald door de bestaande, ongewenste tatoeage. Het ervaren team van The Continental is zich zeer bewust van al deze factoren en tijdens consultaties gaan ze verder dan alleen educatie en uitleg over het coveren van tatoeages en het verwijderen van tatoeages met laser, maar ze kijken ook naar wat je toekomstige doelen zijn voor tatoeages. Weten waar je naartoe wilt, helpt ons je daar te brengen met onze geweldige training en fantastische resultaten.

Ga een partnerschap aan met een tattoo artiest

— Jessica de Vries, ontwerper & oprichter
Zorg ervoor dat je duidelijk en gedetailleerd aan ons uitlegt wat je doelen zijn met de cover-up tatoeage, inclusief de grootte, kleuren, details en elementen die moeten worden opgenomen, en luister naar onze feedback over wat haalbaar is. Onze tattoo artiesten willen het beste werk leveren, dus een open communicatielijn is essentieel voor een succesvolle cover-up. Ontdek indien nodig hoeveel vervaging er moet plaatsvinden om je doelen te bereiken en onze artiesten houden nauw contact met onze laserspecialist om de voortgang van de behandelingen voor tatoeageverwijdering te laten zien, zoals bijvoorbeeld een grote cover-up van een tatoeage op de rug. Onze Diensten voor Grote Tattoo Cover-ups The Continental biedt de volgende diensten voor het bedekken van grote tatoeages aan: Grote tatoeage op de rug bedekken Grote tribale tatoeage bedekken Grote litteken tatoeage bedekken Grote tatoeage op de voet bedekken Grote tatoeage op de onderrug bedekken Grote tatoeage op de onderarm bedekken Grote tatoeage op de borst bedekken Grote tatoeage op de schouder bedekken Grote naam bedekken met tatoeage En nog veel meer!

Boek een Consult voor een Cover-up

— Jessica de Vries, ontwerper & oprichter
Een grote tatoeagecover-up zal over het algemeen de beste resultaten opleveren wanneer er eerst enige mate van vervaging plaatsvindt. Begin met een consultatie bij The Continental. Ons ervaren team zal naar je behoeften luisteren, enkele opties bespreken over het coveren en de vervaging van je tatoeage, zodat je de cover-up tatoeage van je dromen kunt krijgen, zonder compromissen.

Contact opnemen