d f f f f f f f f f f f

Dij tattoo coverup ideeën

22 jan 2024
Stijlen veranderen, maar tatoeages doen dat niet - tenminste niet zonder wat ingrijpen van jouw kant. Dijen zijn een populaire lichaamslocatie om getatoeëerd te worden. Het gebied biedt een geweldig verticaal doek voor prachtige kunstwerken. Maar als je elke keer met je ogen rolt als je naar je benen kijkt, is het misschien tijd om een tatoeage op je dij te overwegen. Voordat je een tattooshop binnenloopt en een afspraak maakt om je oude kunstwerk te verbergen, zijn er verschillende stappen die je kunt nemen om ervoor te zorgen dat je van je nieuwe tatoeage zult genieten. Waarschijnlijk ben je, als je op zoek bent naar een tatoeageartiest voor een cover-up, niet tevreden met de keuzes die je de eerste keer hebt gemaakt. Gebruik deze tweede kans als een mogelijkheid om het goed te doen en een kunstwerk te hebben waar je echt van kunt genieten.

Factoren om te overwegen voordat je een tatoeage op je dij laat bedekken:

— Jessica de Vries, ontwerper & oprichter
Tatoeages op de dij zijn lastig. Niet elke tatoeëerder biedt cover-ups aan. In feite wordt cover-ups tatoeëren beschouwd als een gespecialiseerde vaardigheid. Het begrijpen van hoe inkt in de huid wordt getatoeëerd, is de sleutel tot het bedekken van oude tatoeages met nieuwe inkt. Tatoeage-inkt wordt ingespoten in de tweede huidlaag, de dermis genaamd, waar grote deeltjes inkt gevangen blijven zitten. Deze methode maakt tatoeages permanent. Het is echter ook wat het bedekken van tatoeages extreem moeilijk maakt. Een cover-up is eigenlijk het plaatsen van een tatoeage over een tatoeage. Een verse laag inkt laat het oude kunstwerk niet magisch verdwijnen. Die oorspronkelijke inkmoleculen zitten nog steeds ingekapseld in de huid; zonder het gebruik van laser verwijderingsservices, zullen ze daar voor altijd blijven. Uitstekende cover-up tattooartiesten maken hier gebruik van door oude inkt in een nieuw ontwerp op te nemen. Professionele cover-up tattoo artiesten overwegen verschillende factoren voordat ze een ontwerp definitief maken: - Kleuren - Grootte en plaatsing - Toestand van de huid en genezing

Tatoeagekleuren

— Jessica de Vries, ontwerper & oprichter
Donkergekleurde inkt en zware lijnen zijn de moeilijkste elementen om te bedekken in een tatoeage. De artiest moet elk donker gedeelte van je oude tatoeage in het nieuwe stuk opnemen. Deze samenhang van nieuw en oud kunstwerk is wat een succesvolle camouflage maakt. Een cover-up tattoo artiest neemt elementen van een tatoeage waar je een hekel aan hebt en verandert ze in een prachtig nieuw kunstwerk. Deze praktijk vereist veel creativiteit en vindingrijkheid. Helaas betekent dit ook dat het de opties voor cover-up ontwerpen beperkt. Als je huidige dijtattoo bijvoorbeeld zwart en grijs is, zal een felroze roos het niet bedekken. In plaats daarvan zal de tatoeageartiest je vertellen welke kleuren en lijnwerkontwerpen je ongewenste stuk het beste zullen verbergen. Hoewel je mogelijk een andere kleur of afbeelding krijgt dan waarop je hoopte, zal het ongetwijfeld beter zijn dan wat je nu hebt!

Grootte en plaatsing

— Jessica de Vries, ontwerper & oprichter
Cover-up tattoos zijn meestal groter dan het oorspronkelijke kunstwerk. Normaal gesproken vertel je de tatoeëerder bij het krijgen van een tatoeage hoe groot je deze wilt en waar je hem op je lichaam geplaatst wilt hebben. Bij cover-up tatoeages zal de artiest je vertellen wat de ideale grootte van het stuk moet zijn om effectief te verbergen wat al op je huid zit. Ze zullen ook advies geven over de plaatsing om het beste eindresultaat te creëren.

Toestand van de Huid

— Jessica de Vries, ontwerper & oprichter
Een tattoo artiest zal altijd de toestand van je huid beoordelen voordat hij aan een kunstwerk begint. Deze stap is echter nog belangrijker bij het overwegen van tatoeage cover-ups. Als je huid erg dun of gerimpeld is, zal het moeilijk zijn voor de cover-up artiest om de complexe details en diepte van kleur in te voegen die nodig zijn om je bestaande werk te verbergen. Bovendien zijn deze huidcondities vatbaarder voor uitloop, waardoor het moeilijk is om precieze lijnen te bereiken, aangezien de huid niet sterk, dik of elastisch genoeg is om de inkt vast te houden. Donkere huidtinten zijn moeilijker te tatoeëren met cover-ups vanwege het beperkte scala aan inktkleuren die de artiest kan gebruiken. Ten slotte moeten nazorg en het genezingsproces van cover-up tatoeages serieus worden genomen. Onjuiste reiniging, blootstelling aan de zon en schuring kunnen schade aanrichten aan elke verse tatoeage. Bij een cover-up zijn de risico's zelfs groter. Elke schade aan de nieuwe inkt brengt het hele stuk in gevaar. Een cover-up tatoeage op de juiste manier laten genezen, is de beste manier om je oude tatoeage uit het zicht te houden.

Aanpassing en Personalisatie

— Jessica de Vries, ontwerper & oprichter
Laat de hierboven genoemde factoren je niet ontmoedigen om een dij bedekkende tatoeage te nemen. Hoewel je niet de vrijheid hebt om elk onderwerp te kiezen voor je nieuwe tatoeageontwerp, zijn er verschillende manieren om je nieuwe kunstwerk aan te passen.

Ga groter

— Jessica de Vries, ontwerper & oprichter
Je cover-up tatoeage moet groter zijn dan het oorspronkelijke kunstwerk. Profiteer van dit grotere canvas door gepersonaliseerde elementen in het ontwerp op te nemen. Enkele voorbeelden die vaak worden toegevoegd aan tatoeage cover-ups zijn symbolen, citaten en motieven. Deze elementen zijn een geweldige manier om je cover-up tatoeage persoonlijk te maken, ondanks de ontwerplimieten waarmee de tattoo artiest moet werken op basis van je oude tatoeage. Door een uitgebreidere en gedetailleerdere achtergrond toe te voegen, verschuift de aandacht weg van een bepaald gebied van de tatoeage. Denk eraan om complexe elementen toe te voegen die onafhankelijk zijn van het oorspronkelijke werk, zodat de kunstenaar verse huid heeft om een ontwerp te ontwikkelen.

Kies een Stijl

— Jessica de Vries, ontwerper & oprichter
Kies een tatoeagestijl of een breed genre van kunst die je graag als cover-up stuk zou hebben. Hoe ingewikkelder het ontwerp, hoe beter! Overweeg het onderwerp met precisie lijnwerk of complexe schaduwen. Zoek inspiratie in tatoeages met donker zwart en sterk contrast. Populaire ideeën voor dijtatoeages zijn: Zwart en Grijs Realisme Geometrisch of Tribal Amerikaans Traditioneel Het kiezen van een tatoeagestijl voor je cover-up die bij je identiteit en voorkeuren past, is belangrijk. Je wilt tenslotte niet een cover-up moeten bedekken! Er zijn talloze creatieve tatoeages die passen bij deze populaire ideeën voor dijtatoeages.

ZWART EN GRIJS REALISME

— Jessica de Vries, ontwerper & oprichter
Bloemen zijn een uitstekende keuze voor een realisme tatoeage. Bloemendesigns zien er geweldig uit in zwart en grijs. Complex lijnwerk en schaduw kunnen worden toegevoegd aan bloemblaadjes, stengels en bladeren om je oude tatoeage te verbergen.

GEOMETRISCH OF TRIBAAL

— Jessica de Vries, ontwerper & oprichter
Tribale tatoeages worden gekenmerkt door ingewikkeld lijnwerk dat zorgvuldig is samengesteld om één onderwerp te creëren. Bijvoorbeeld, tattoo artiests kunnen unieke portretten van dieren maken met behulp van geometrische principes.

AMERIKAANSE TRADITIONEEL

— Jessica de Vries, ontwerper & oprichter
Amerikaanse traditionele tatoeages hebben scherpe zwarte details en eenvoudige lijnen. De donkere punten in deze tatoeages zijn ideaal om oude of vervaagde tatoeages te verbergen. Zwart inkt wordt gecombineerd met levendige tinten rood en geel om visueel interesse toe te voegen.

Vervagen van de Tatoeage voor de Cover-up

— Jessica de Vries, ontwerper & oprichter
Professionele tatoeage cover-up artiesten hebben gespecialiseerde technieken om oude tatoeages te verbergen. Als je oorspronkelijke tatoeage echter zware zwarte inkt heeft, is het mogelijk dat deze niet volledig kan worden verborgen. Zwarte inkt tatoeages blijven het langst zichtbaar omdat de inktmoleculen erg groot zijn. Ze blijven dus vastzitten in de dermislaag van de huid, tenzij de moleculen worden afgebroken tot kleinere deeltjes die door je bloed kunnen passeren. Laser tattoo verwijdering is de enige effectieve manier om dit te doen. De meeste mensen associëren laserbehandelingen met het verwijderen van grote tatoeages. Deze procedure wordt echter vaak gebruikt als een voorbehandeling voor cover-ups. Het is het beste om te overleggen met een laser tatoeage specialist zoals het team van the Continental. Onze professionele technici zullen adviseren hoeveel sessies nodig zijn om je oude tatoeage te laten vervagen. Het nemen van deze extra stap in je reis naar een tatoeage cover-up is voordelig voor zowel jou als de tattoo artiest die je nieuwe stuk ontwerpt. Door een tatoeage te vervagen, wordt je huid een schonere canvas en zijn er minder beperkingen wat betreft de grootte, kleur en algehele ontwerp van je cover-up stuk. Het vervagen van oude tatoeages zal ook de tijd en detailwerk verkorten die nodig is om ze te bedekken, waardoor het ideaal is voor cover-ups op de ribben, heupen of borst, waar tatoeages vaak het pijnlijkst kunnen zijn. The Continental Kan Helpen bij je Droom Cover-up Dijtatoeages zijn prachtig, sexy en flatterend. Verticale kunst verlengt en verslankt het been, waardoor je huid verandert in een prachtig canvas. Maar smaken en stijlen evolueren. Als je van de esthetiek van getatoeëerde dijen houdt, maar een hekel hebt aan degene die je een decennium geleden koos, bel dan The Continental. Ons deskundige personeel biedt eerlijke verwijderingsconsultaties zonder kosten, en gratis sparsessies om ideeën te bedenken als coverup. Ons ervaren team in laser tatoeage verwijdering en coverups begeleiden klanten door het proces van het vervagen van oude tatoeages ter voorbereiding op nieuwe inkt. Het vervagen van tatoeages door middel van laser verwijdering is de eerste stap om de dij-tatoeage cover-up van je dromen te krijgen! Wacht niet - hoe sneller je een afspraak maakt met The Continental, hoe sneller je afscheid kunt nemen van ongewenste inkt!

Contact opnemen