k k k k lk l k k\

Geef je tatoeage een make-over: Verbluffende ideeën voor het coveren van tatoeages.

19 jan 2024
Het bedekken van ongewenste tatoeages met nieuwe, prachtige kunstwerken is een uitstekend alternatief voor tatoeageverwijdering. Of je nu de naam van een ex wilt verbergen of een oude tatoeage wilt vernieuwen om bij je nieuwe stijl te passen, tattoo coverups is een zeer gewilde service.

De Kunst van Tattoo Coverups

De kunst van tattoo coverups maakt gebruik van kleurenleer en gespecialiseerde tatoeagestijlen om slecht ontworpen tatoeages volledig te transformeren. Er zijn verschillende manieren waarop tattoo artiesten een oude tatoeage kunnen verbergen. De belangrijkste methoden zijn: Schaduw - Tattoo artiesten mengen meerdere tinten van dezelfde kleur om de inkt diep in de huid te verzadigen. Schaduw helpt oude inkt te verbergen en schaduwen en diepte te creëren binnen het nieuwe stuk. Intricate Details - Veel ontwerpen voor tattoo coverups bevatten ingewikkelde details om de aandacht af te leiden van het oorspronkelijke lijnwerk. Bijvoorbeeld, mandala-tatoeages zijn een uitstekende optie voor coverup tattoos. Groot Kunstwerk - Tattoo artiesten ontwerpen je nieuwe stuk veel groter dan je oorspronkelijke tatoeage. Deze praktijk geeft de artiest meer ruimte om te werken en meer details toe te voegen die bijdragen aan het camouflerende effect. Kleurenleer - Tattoo artiesten gebruiken kleurenleer om oude inkt te neutraliseren en te verbergen. Bijvoorbeeld, een artiest zal diep oranje tinten gebruiken om blauw of groen te neutraliseren. Laser Verwijdering - Zware zwarte inkt en dikke lijnen kunnen moeilijk te bedekken zijn. Als gevolg hiervan kunnen professionele tattoo artiesten tatoeage-laserbehandelingen aanbevelen voordat ze een sessie voor nieuwe inkt plannen. Tattoos coveren is een zeer gespecialiseerd en delicaat proces. Het is dus cruciaal om een artiest te kiezen die ervaring heeft met coveren. Bekijk tatoeageportfolio's en klantgetuigenissen voordat je een sessie plant. Vraag altijd eerst om een ontwerpconsultatie en volg het advies van de artiest op. Het uiteindelijke doel is om een schitterende nieuwe tatoeage te hebben die de oorspronkelijke volledig verbergt. Vind een artiest die je kunt vertrouwen en sta open voor tatoeage-ontwerp idëen om de beste resultaten te krijgen.

Inspirerende Ideeën voor Tattoo coverups

Hou je van tatoeages maar haat je die van jou? Het is tijd om een coverup tattoo te krijgen! Of je nu ongewenste tatoeages op je hand hebt of een slecht ontworpen rugstuk, tattoo coverups is een uitstekende oplossing.

Coveren van Hand- en Vingertatoeages

Er is niets erger dan een lelijke of ongewenste handtatoeage. Vingertatoeages zijn bijna onmogelijk te verbergen, tenzij je ze laat bedekken of verwijderen. Dus, als je moe bent van het kijken naar een betreurde handtatoeage elke dag, bekijk dan wat laser verwijdering en tattoo coverups kunnen doen!

Coveren van Armtatoeages

Armen zijn een veel voorkomende locatie voor tatoeages. Niet alleen is deze locatie minder pijnlijk om te laten tatoeëren, maar hij kan ook gemakkelijk worden verborgen met kleding. Daarnaast is de boven- en onderarm relatief vlak, waardoor het een ideale locatie is voor getatoeëerde kunst van elke omvang. Maar als je moe bent van het dagelijks bedekken van een armtatoeage, overweeg dan om slechte inkt te vervangen door iets waar je trots op kunt zijn. Of je nu een bovenarm sleeve wilt verbergen of op zoek bent naar een creatieve tattoo coverups voor de pols, het is tijd om afscheid te nemen van ongewenste inkt. Verliefd worden kan je rare dingen laten doen, zoals de naam van je partner laten tatoeëren. Tattoo artiesten noemen naamtatoeages als een van de meest betreurde soorten inkt. Zo verving Angelina Jolie de naam van haar ex-echtgenoot door de coördinaten van de geboorteplaatsen van haar kinderen. Dit nieuwe stuk is tijdloos en zal altijd gekoesterd worden door Angelina, waardoor het een ideale keuze is voor een ex-naamtattoo coverups.

Coveren van Voettatoeages

Voettatoeages zijn vatbaar voor vervaging. Strakke schoenen dragen en zweten in sokken veroorzaken wrijving die langzaam permanente inkt kan aantasten. Als je voettatoeage er een beetje raar begint uit te zien, overweeg dan om een coveren te krijgen! Wist je dat de enkel een van de eerste plaatsen is waar mensen ervoor kiezen om een tatoeage te krijgen? Het vlakke gebied boven de voet is perfect voor kleine, eenvoudige tatoeageontwerpen. Echter, veel eerste tatoeages worden impulsief gekozen en hebben niet veel betekenis. Als gevolg daarvan worden enkeltatoeages vaak bedekt door tattoo artiesten met meer betekenisvolle kunstwerken. Begin je reis naar tattoo coverups met bij the Continental.

Coveren van Tatoeages op de Rug

Laat een gênante tatoeage op je rug je niet tegenhouden om plezier in de zon te hebben. De bovenrug en schouders zijn populaire plaatsen om getatoeëerd te worden, maar wat gebeurt er als inkt misgaat? Bedek slechte inkt met nieuwe kunst die beter jouw overtuigingen en stijl vertegenwoordigt! Zoey Kravitz liet haar schoudertatoeage bedekken met een afbeelding van een delicate vlinder. Haar oorspronkelijke tatoeage met een Arabisch citaat was verkeerd vertaald. Zoey begon haar proces van tattoo coverups met laserverwijdering, waardoor haar huid werd vrijgemaakt voor een elegant ontworpen stuk met een klassieke libelle.

Coveren van Tatoeages op de Borst en Romp

Kies je een outfit op basis van hoe goed deze een betreurde tatoeage bedekt? Het laten tatoeëren van een geliefde naam of symbool over je hart is een veelvoorkomende manier om je passies uit te drukken. Tatoeagetrends komen echter en gaan, dus als je inkt hebt die meer een rage volgt dan jouw persoonlijke stijl, overweeg dan een tattoo coverups voor de borst. Tatoeages op de romp zijn een andere veelvoorkomende locatie voor tattoo coverups. De huid op de buik rekt en krimpt naarmate je beweegt, wat leidt tot vervaagde inkt en onnauwkeurig lijnwerk. Bovendien kunnen zwangerschap of gewichtstoename getatoeëerde afbeeldingen vervormen. Afhankelijk van hoezeer de huid verandert, kan de tatoeage mogelijk niet meer herkenbaar zijn. Als gevolg daarvan is een tattoo coverups op de romp een uitstekende manier om nieuw leven in slecht verouderde inkt te blazen.

Coveren van Tatoeages op de Nek

Tatoeages worden steeds meer geaccepteerd op de werkplek. Deze eeuwenoude vorm van kunst wordt eindelijk erkend als een vorm van zelfexpressie. Als gevolg daarvan zijn werkgevers soepeler geworden met dresscodes voor tatoeages, waardoor mensen tatoeages op zichtbare plaatsen zoals de nek kunnen krijgen. Als je een vreselijke tatoeage op je nek hebt waar je moe van bent om te verbergen met lang haar of een hooggesloten kraag, plan dan een consultatie voor een tattoo coverups. Overweeg tatoeage-ideeën voor de nek met langgerekte ontwerpen en gebogen lijnen die de nek natuurlijk flatteren.

Dingen om te Overwegen voordat je Kiest voor een Tattoo coverups

Vraag je je af hoe je een tattoo coverups moet kiezen? Als je een slechte tatoeage hebt, wil je waarschijnlijk zo snel mogelijk vanaf. Er moeten echter verschillende factoren worden overwogen voordat je een afspraak maakt voor een tattoo coverups. De Juiste Artiest Vinden Het bedekken van oude inkt is veel dikker dan een reguliere tatoeage. Tattoo artiesten die gespecialiseerd zijn in coveren hebben speciaal samengestelde vaardigheden en toepassingstechnieken om ongewenste inkt te verbergen. Als je overweegt om een tattoo coverup te krijgen, begin dan met het plannen van een consultatiesessie met een ervaren tatoeage artiest. Ze zullen uitleggen wat haalbaar is op basis van de grootte, locatie, kleur en inktverzadiging van je oorspronkelijke tatoeage. Vervolgens zullen ze adviseren wat de beste manier is om de oude inkt te bedekken. Een Nieuw Ontwerp Kiezen Tattoo coverupsen zijn meestal groter en complexer dan reguliere tatoeageontwerpen. Het nieuwe stuk moet schaduwen, kleurverzadiging en creatief lijnwerk hebben om de oorspronkelijke tatoeage te verbergen. Als gevolg daarvan kunnen je opties voor tattoo coverups beperkt zijn, vooral als je ervoor kiest om een stuk te herwerken zonder eerst laserverwijdering. Tatoeage verwijder sessies Hoewel lasertatoeageverwijdering effectief is om ongewenste inkt volledig te verwijderen, gebruiken veel mensen lasertechnologie ter voorbereiding op een coverup tattoo. Het bijwonen van een handvol laser tattoo verwijder sessies voordat je nieuwe inkt krijgt, zal de oorspronkelijke tatoeage vervagen en een schonere ondergrond creëren voor de coverup artiest. Tatoeage verwijder sessies worden sterk aanbevolen voor mensen die ontwerpen willen bedekken met sterk verzadigde zwarte inkt, ingewikkelde patronen en slecht lijnwerk.

Omarm de Verandering: Begin je Reis naar Tatoeage-transformatie

Elke reis naar een coverup tattoo begint bij the Continental. Wanneer je tatoeage meteen gecoverd kan worden hebben wij een scala aan artiesten gespecialiseerd in verschillende stijlen om je hierbij te helpen. Heb je een wat moeilijkere tatoeage en is laser tattoo removal handiger dan zijn wij ook daarvoor het juiste adres. Onze laserspecialist kan overleggen met onze tattoo artiesten om zo de juiste behandeling voor jou op te stellen.

Contact opnemen