the-continental-tattoo-logo

The continental team

We zijn een hecht team van artiesten met een passie voor het vak. The Continental is een privé studio en is alleen op afspraak geopend. Dit betekend dat je bij ons je tattoo kunt laten zetten in alle rust. Ons team heeft alleen oog voor jou en je design. Hierdoor hebben we een huiselijke, ontspannen en gezellige sfeer in de shop. 

Bij The Continental Tattoos werken wij met een team van ervaren en professionele tattoo-artiesten. Kirby, de eigenaresse van de shop, is zelfs bekend van programma's als MTV's Just Tattoo Of Us, BN de Stem en LINDA magazine. Haar black & grey realisme stijl is duister en uniek in zijn soort. Rocio daarentegen heeft een wat neutralere benadering van het realisme black&grey, maar levert net zo’n strak resultaat

Meer over ons

Kirby van beek

Kirby is bekend van de programma’s MTV’s Just Tattoo Of Us, BN de Stem en LINDA magazine. Haar black & grey realisme stijl is uniek in zijn soort. Ze houdt ervan om realisme designs te doen met een duister randje maar ieder realisme project is voor haar geen probleem. Samen met Kirby ga jij opzoek naar het beste design voor jouw tattoo idee. Ze stopt niet tot jij 100% tevreden bent. 

kirby-van-beek

rocio fernandez

Rocio’s werk heeft een neutralere benadering van black & grey realisme. Toch levert dit net zo’n strak resultaat. Door haar fijne aanwezigheid en luisterend oor komt ze altijd tot het perfecte design voor jouw tattoo idee. 

rocio-fernandez-tattoo

JASPER

Jasper is onze kleuren expert. Hij werkt met unieke kleuren, contrasten en realistische portretten om ervoor te zorgen dat jij altijd een unieke tattoo hebt. Jasper is een echte allround artiest. Zijn stijlen zijn onder andere: japans, mandala, realisme, color realisme, old school. Bekijk zijn portfolio hieronder of boek meteen een gratis intake bij Jasper. 
kleuren tattoo jasper the continental

DENNIS VOS

Dennis is een expert op het gebied van line work, dot work, mandala's en etching tattoos. Samen met jou maakt hij het perfecte design voor jouw tattoo idee. 
Dennis Vos

JOSH PIGMENT

Josh is de man wanneer het aankomt op black & grey realisme. Zijn unieke stijl en vaardigheden zorgen ervoor dat jij altijd met de perfecte tattoo thuis komt. Josh is een relaxte, rustige man die altijd in is voor een praatje. Zijn artistieke kijk op de wereld garandeert een geweldig design en een perfecte tattoo.
Josh tattoo artiest the continental

YONNA (fineline/pmu)

Fine line tattoos en permanent make up, daar ben ik helemaal in mijn element. Ik geniet er intens van om mensen hun dag te maken. Met PMU geef je mensen een permanente geweldige uitstraling en met een mooie fine line tattoo geef je ze een eeuwig durende herinnering. Heb jij een design idee of wil je een PMU afspraak maken voor een blijvend resultaat? Klik dan hieronder! 
Yonna permanent make up raamsdonksveer

marco smits

Marco is onze expert op het gebied van laseren. Hij verwijderd je tattoo binnen enkele sessies en zorgt ervoor dat je een mooi egaal resultaat hebt. Bekijk hieronder hoe hij dit doet. 
Marco laser removal
the continental tattoo shop

De shop

Onze shop is ruim ingericht om jou een ontspannen gevoel te geven. Neem lekker plaats in onze lounge. Hier praten we met je over jouw tattoo idee en zorgen we dat je alles weet wat je nodig hebt voor de tattoo. We werken alleen op afspraak dus we hebben 100% focus voor jou. 

Onze werkwijze

Tijdens je intake krijgen we helder welke kant jij op wilt met het design. Hiervoor kun je referentie materiaal meenemen waarop wij ons ontwerp kunnen baseren.. Dit hoeft niet een letterlijke foto, afbeelding of tekst te zijn. De kwaliteit van je tattoo pakt juist beter uit wanneer wij onze eigen draai hieraan mogen geven. Hiermee garanderen wij het beste resultaat voor jouw tattoo. Aan de hand van de intake maken we een schatting van het aantal sessies of uren die er nodig zijn voor de tattoo. Hiervan ontvang je dan een duidelijke prijs. We vragen je om een aanbetaling en daarmee ga je automatisch akkoord met onze voorwaarden.

Tevreden klanten

Ben er super blij mee!
Mijn eerste tatoeage, zo'n fijne behandeling. Helemaal meegedacht met mijn gevoel, uitgewerkt tot in details. Ben er super blij mee!!
the-continental-tattoo-logo
B Wills
Bedankt Kirby
Heb hier mijn eerste en tweede tattoo laten zetten en ben super tevreden!! Fijne sfeer en 2 mensen met echt passie voor het vak. 10/10 ga hier zeker weten nog veel meer laten zetten! Bedankt Kirby
the-continental-tattoo-logo
Raymond Bruin
Erg klantvriendelijk
Erg klantvriendelijk en telkens weer super tevreden met het resultaat. Ik kom hier zeker nog veel vaker!
the-continental-tattoo-logo
W Smits