PERMANENTE MAKE-UP IN RAAMSDONKSVEER

Nooit meer uitgelopen make-up en altijd een stralende look. Dat wil jij toch ook!?

Yonna

Yonna is de absolute expert op het gebied van permanente make-up in Raamsdonksveer. Yonna heeft jarenlange ervaring in beauty&fashion en weet precies hoe ze jou kan helpen om de beste look te krijgen met PMU. Ze helpt je op je gemak door alles stappen heen en zal altijd eerst een consult met je houden om jouw wensen te bespreken en te realiseren.

Waarom PMU

Ben jij het zat om altijd maar je eyeliner of eyebrow powders te maken gebruiken iedere ochtend weer? En wanneer je een beetje zweet of als het regent alles weer te kunnen herstellen? Of wat dacht je van lippenstift aan ieder glas waaruit je drinkt? Dat is verleden tijd met permanente make-up. Met goede PMU zie je er altijd stralend en fris uit.

Wat is PMU?

PMU staat voor Permanente Make-Up. Bij PMU worden pigmenten onder het huidoppervlak aangebracht. Het resultaat is make-up die niet uitloopt of uitsmeert en altijd goed zit. PMU blijft ongeveer 8 tot 24 maanden mooi zitten. Je kunt er in die tijd voor kiezen de PMU op te frissen met een 'touch-up'. Zo houdt je altijd een frisse en stralende look.