d d d d d d d d d

Wat zijn Stipjes Tattoos? En hoe moeilijk zijn ze te verwijderen?

26 jan 2024
Wat is een stipjes tattoo? Heb je ooit iemand opgemerkt met een kleine reeks stippen op hun gezicht of hand? Stip tatoeages zijn geen willekeurige keuze. In feite hebben deze kleine inktpuntjes een significante betekenis in de tatoeagegemeenschap. Dus, wat betekenen tatoeage stippen? Nou, afhankelijk van het patroon, de grootte en de locatie, kunnen stip tatoeages alles vertegenwoordigen, van gevangenistijd tot een statement van geloof of een herdenking van eindeloze nachten van overmatig drinken. Ondanks het minimalistische ontwerp van stip tatoeages, hebben deze inktpuntjes een diepgaande betekenis. Zijn stip tatoeages iets voor jou? Lees verder om te ontdekken wat een eenvoudige set stippen over jou kan zeggen!

Betekenis van Tatoeages van drie Stippen

— Jessica de Vries, ontwerper & oprichter
Traditioneel symboliseren tatoeages met drie stippen "Mi Vida Loca" of "mijn gekke leven." Ze worden vaak gebruikt om strijd en waardering voor het leven uit te drukken. Bijvoorbeeld, tatoeages met drie stippen kunnen de intentie overbrengen om vooruit te gaan na ongelukkige omstandigheden. Deze tatoeages komen het meest voor in achtergestelde of minderheidsgemeenschappen en getuigen van iemands veerkracht en doorzettingsvermogen ondanks een uitdagende start in het leven. Deze traditionele betekenis is nauw verbonden met de tatoeagekunst van bendes. Ze worden ontworpen in een driehoekig patroon en geplaatst op het gezicht, meestal bij de hoek van het oog. Echter, tatoeages met drie stippen zijn niet alleen voor bendeleden. De betekenis van een tatoeage met drie stippen verandert op basis van de oriëntatie van de stippen. In verschillende culturen hebben deze eenvoudige tatoeages een sterke spirituele en religieuze component.

Verticale 3 Stippen Tatoeage

— Jessica de Vries, ontwerper & oprichter
Wanneer de stippen een verticale lijn vormen, vertegenwoordigen deze de dood, het leven en de wedergeboorte. Elke stip vertegenwoordigt een fase in het leven. Het krijgen van deze tatoeage is een erkenning dat het leven een kostbare en voortdurende reis is.

Horizontale 3 Stippen Tatoeage

— Jessica de Vries, ontwerper & oprichter
Ook bekend als een ellips, vertegenwoordigt een rij van drie getatoeëerde stippen het verleden, heden en toekomst. Deze stijl is bedoeld om te communiceren dat je een pad volgt naar voren. Je geschiedenis heeft gevormd wie je nu bent, maar je blijft evolueren en groeien in het vertrouwen op een voorspoedige uitkomst.

Zijn stip Tatoeages gerelateerd aan bendes?

— Jessica de Vries, ontwerper & oprichter
Stip tatoeages worden gebruikt om een patroon van drie tot vijf stippen te beschrijven. Hoewel deze tatoeagestijl is geassocieerd met bendes, hangt de betekenis van de stippen af van de context. De eenvoudigste manier om te bepalen of een stippen tatoeage verband houdt met bendes, is de plaatsing en stijl van het kunstwerk. Bendeleden krijgen stip tatoeages in de vorm van een driehoek aan de buitenhoek van het oog of in het web van de duim. Vijf stippen tatoeages zijn gevormd als een vierkant met de vijfde stip in het midden. Zoals het ontwerp met drie stippen, worden deze tatoeages op het gezicht of de hand geplaatst, zodat ze zichtbaar zijn voor andere bendes. Het is echter belangrijk op te merken dat niet alle stip tatoeages verband houden met bendes. Er zijn ook diepgaande en spirituele redenen waarom iemand een tatoeage met drie stippen zou kunnen krijgen.

Wat Betekenen Drie Stippen in het Christendom?

— Jessica de Vries, ontwerper & oprichter
Christenen krijgen tatoeages met drie stippen als eerbetoon aan de Vader, de Zoon en de Heilige Geest. De stippen zijn meestal gerangschikt in een verticaal patroon en worden meestal getatoeëerd op de vinger, pols of schouder.

Wat Betekent een Tatoeage van een Ellips?

— Jessica de Vries, ontwerper & oprichter
Wanneer gebruikt als leesteken, vertegenwoordigt een ellips een pauze of geeft het een onvolledige gedachte aan. Als tatoeage heeft de ellips een vergelijkbare betekenis. De horizontale tatoeage met drie stippen kan symboliseren: - De voortdurende reis van het leven - Een vastberadenheid om altijd vooruit te gaan - De toekomst die nog geschreven moet worden

Betekenis van Tatoeages met vijf stippen

— Jessica de Vries, ontwerper & oprichter
Meestal vertegenwoordigt een tatoeage met vijf stippen de tijd die in de gevangenis is doorgebracht. Deze tatoeages zijn ontworpen in een vierkant met een stip in elke hoek en een in het midden. De vier hoekstippen moeten de muren van een cel voorstellen, terwijl de middelste de gevangene vertegenwoordigt. De tatoeage met vijf stippen is een internationaal symbool van opsluiting en komt veel voor bij Amerikaanse en Europese gevangenen. Tatoeages met vijf stippen worden vaak geplaatst aan de basis van de duim of op het gezicht. Echter, vanwege de sterke associatie met de gevangenis, is het zeldzaam om vijf stippen inkt te vinden met een andere betekenis. In feite zullen de meeste tatoeagekunstenaars geen verzoeken voor een tatoeage met vijf stippen aannemen, omdat het iets is dat als "verdiend" wordt beschouwd door mensen die tijd hebben gediend.

Hoe moeilijk is het om een stippen tatoeage te verwijderen?

— Jessica de Vries, ontwerper & oprichter
Stippen tatoeages zijn erg klein en over het algemeen gemakkelijk te verwijderen. Omdat ze niet de ingewikkelde details of schaal hebben van andere tatoeagestijlen, zijn verwijderingen van stippen tatoeages zeer succesvol. Er zijn echter enkele belangrijke overwegingen afhankelijk van de plaatsing en de methode van tatoeëren. Bijvoorbeeld, bepaalde delen van het lichaam hebben een slechtere bloedsomloop, waardoor het verwijderingsproces ingewikkelder kan zijn. Als gevolg daarvan kan het zelfs dezelfde of meer sessies kosten om zelfs de kleinste tatoeage met drie stippen kwijt te raken. Bovendien kan, als de tatoeage met stippen in de gevangenis is gedaan, onorthodoxe toepassingstechnieken en lage kwaliteit inkt van invloed zijn op de verwijderingsresultaten.

Laser Verwijdering van een Hand Tattoo

— Jessica de Vries, ontwerper & oprichter
Gemiddeld zijn er 8 tot 10 sessies nodig om een hand- of vingertattoo volledig te verwijderen. Ondanks dat het een kleine tattoo is, kunnen drie- of vijf-stip tatoeages lastig zijn om van de hand te verwijderen. Snelle tattoo verwijdering is afhankelijk van een goede circulatie en bloedstroom. Helaas zijn de hand en de vingers gebieden met een lage bloedcirculatie. Als gevolg daarvan kan het veel langer duren om tatoeages daar kwijt te raken. Extra factoren die van invloed zijn op het verwijderen van handtattoos zijn: - Hoe diep de inkt in de huid is ingebracht - Hoe de tatoeage aanvankelijk werd verzorgd (littekenvorming) - Consistentie met verwijderingsbehandelingen. Net zoals bij het proces om een stick and poke tattoo kwijt te raken, is de oorspronkelijke toepassing de bepalende factor bij het volledig verwijderen van stip tattoos. Om een vinger- of handtattoo verwijdering nauwkeurig te beoordelen, raadpleeg een expert bij the Continental. Hun ervaren en deskundige technici zullen de huidige staat van uw inkt evalueren en advies geven over de volgende stappen. En als tijd een belangrijke zorg is, zal the Continental adviseren over laserbehandelingen om de inkt te vervagen. Vingertattoos met stippen zijn erg klein en gemakkelijk te bedekken door een tatoeagekunstenaar. Als je dus een snellere oplossing wilt om stip tattoos te verwijderen, is ze verbergen onder een nieuwe tatoeage een geweldige optie. Ook hiervoor kun je bij artiesten van The Continental terecht.

Laser Verwijdering van een Gezicht Tattoo

— Jessica de Vries, ontwerper & oprichter
Of je nu nieuwe richtlijnen op het werk volgt of klaar bent om die ongewenste herinnering aan je verleden kwijt te raken, het verwijderen van een gezichtstatoeage is een snel en eenvoudig proces. Dankzij een sterke bloedstroom hebben gezichtstatoeages niet veel sessies nodig om te verwijderen. De state-of-the-art lasers van the Continental zijn speciaal ontworpen voor de gerichte verwijdering van tatoeages op delicate gebieden. Klantveiligheid staat bij hen voorop. Onze getalenteerde laser technicus gebruikt ijs en metalen oogbescherming, waardoor laser tattoo verwijdering onschadelijk is voor alles behalve je tatoeage! Alle verwijderingen van gezichtstatoeages vereisen een uitgebreide consultatie. De meeste klanten komen in aanmerking voor laserbehandelingen. Als je tatoeage echter binnen het orbitale bot valt (op en naast de oogleden), kan deze niet worden verwijderd. Ben je klaar met je stipjes tattoo? Neem vandaag nog contact op met the Continental! Elke tatoeage leek op het moment zelf een geweldig idee. Maar als je stip tattoo niet langer weergeeft wie je bent, bel dan the Continental! Hun veilige en effectieve laser verwijderingsbehandelingen laten stip tatoeages verdwijnen. Het vervagen of verwijderen van oude tatoeages creëert een schoon canvas voor nieuwe tatoeages met betekenissen die aansluiten bij je waarden. Met de diensten van the Continental hoeven tatoeages niet permanent te zijn. Dus als je klaar bent met je tattoo, maak dan een afspraak voor een consult met The Continental.

Contact opnemen