Laser tattoo verwijdering

Spijt van je tattoo? Niks is permanent! Laat je tattoo weg laseren door onze specialist

Marco laser removal

Marco

Hij is onze expert op het gebied van laser tattoo verwijdering. Marco heeft jarenlange kennis op het gebied van laser tattoo verwijdering. Samen met hem maak je een plan voor het verwijderen van jouw tattoo in slechts enkele behandelingen. Marco werkt alleen op afspraak. Hierdoor heeft hij 100% focus op jouw proces. 
behandelingen laser removal

Waarom laseren?

Waarom cover je de tattoo niet gewoon met een andere tattoo? Het coveren van een tattoo is erg lastig en lukt niet altijd. Zeker als deze tattoo dikke lijnen heeft en donkere vlakken. Het design van de cover-up moet dan maar net goed passen op de oude tattoo. Bij het verwijderen van tattoos met laser breek je de kapsels van de inktpigmenten af. Je lichaam verwijderd deze reststoffen en zo vervaagd je tattoo bij iedere behandeling net wat meer. 

Laser tattoo verwijdering - onze laser:

Onze go-to laser is de Quanta Q plus C laser van Quanta Systems. Die drie golflengten heeft (1064 nm, 694nm en 532 nm). Deze laser breekt inkt effectief op in kleine deeltjes die gemakkelijk door het lymfestelsel uit het lichaam worden geleid met minimale schade aan omliggende weefsels. Met zijn golflengten van 1064 en 532 nm is de Q Plus C ook effectief bij het behandelen van resistente rode en zwarte inkt op elke huidtint. We werken alleen op afspraak. Dus we hebben 100% focus op jou. 


Duur van de behandeling:

Een typische tattoo duurt ongeveer 8 tot 12 behandelingen om volledig te verwijderen. Als je een tattoo wil laten vervagen voor een coverup kan met een gedeeltelijke verwijdering zoveel mogelijk inkt verwijderd worden in 3 tot 5 sessies. Dit varieert afhankelijk van de tattoo en het nieuwe kunstwerk dat u wil.

Wat gebeurt er bij laser tattoo verwijdering?

laser tattoo verwijdering

Laser flitsen

Een tattoo is over het algemeen net onder de opperhuid geplaatst. De laser schiet razendsnel kleine laser flitsjes op de tattoo. Hierdoor ontstaat er een witte was op het behandelde gebied, ook wel ‘laser- of white snow’ genoemd. Het gaat hier om een lichte verbranding die binnen 20 minuten verdwijnt.
Laser tattoo verwijdering

Er vormen korstjes

Na de behandeling zal er binnen enkele dagen korstvorming over de tattoo ontstaan waarin een klein gedeelte van de inkt zich zal vestigen en een deel wordt opgenomen door het lymfesysteem.

Dit gedeelte verlaat via de natuurlijke weg het lichaam, het andere gedeelte van het pigment wordt direct afgebroken tijdens de behandeling.

Hoe snel de huid hersteld na een behandeling is sterk afhankelijk van je fysieke gezondheid.

Tattoo verwijderen met laser

Koeling en nazorg

Na de behandeling wordt het behandelde gebied direct gekoeld en ingesmeerd met zalf. Vervolgens wordt je goed verbonden zodat er geen vuil en dergelijke bij het behandelde gebied kan komen. De huid voelt verbrand aan, dit is normaal en verdwijnt de volgende dag. Vermijd 2 weken het zonnebaden en/of de zonnebank om pigmentverstoring te voorkomen. Zwemmen is in deze 2 weken i.v.m. risico op infecties niet aan te raden.

Hoe lang duurt het behandeltraject?

Na ongeveer 1 week zal er resultaat zichtbaar zijn. In de opvolgende weken zal de tattoo nog verder vervagen. Tussen elke behandeling moeten een aantal weken zitten om de huid rust te gunnen om te herstellen. Het aantal behandelingen dat nodig is voor het verwijderen van een tattoo ligt tussen de 5 tot 15.

Tarieven tattoo laser verwijdering

Onze tarieven berekenen we per tien vierkante centimeter van de tattoo. Op deze manier garanderen we een goed resultaat en weten we zeker dat we heel het gebied voldoende kunnen behandelen. Onze tarieven zijn als volgt opgebouwd:


Tatoeage afmeting (tussen) prijs per sessie:

 • Tot 10 cm2 €70
 • Tot 20 cm2 €100
 • Tot 30 cm2 €120
 • Tot 40 cm2 €140
 • Tot 50 cm2 €150
 • Tot 60 cm2 €160
 • Tot 70 cm2 €170
 • Tot 80 cm2 €180
 • Tot 90 cm2 €190
 • Tot 100 cm2 €200
 • Grotere en/of meerdere gebieden in overleg

Het verwijderen van bestralingstattoos is altijd gratis!