f f f f f f f f f f

De krachtige voordelen van laser tattoo verwijdering.

19 jan 2024
Het krijgen van een tatoeage lijkt altijd een goed idee op dat moment - maar wanneer je tatoeage niet uitpakt zoals je dacht of je na jaren het kunstwerk zat wordt, kun je jezelf betrappen op spijt over je tatoeage en nadenken over tatoeage verwijderingsopties. Het goede nieuws is dat, hoewel tatoeages als permanent worden beschouwd, er tal van legitieme en veilige opties zijn voor tatoeageverwijdering. Als je nadenkt over tatoeageverwijdering, vraag je je misschien af waar te beginnen. Bij the Continental zijn we gespecialiseerd in veilige en effectieve laser tatoeageverwijdering.

Verhogen Tatoeages het Zelfvertrouwen?

— Jessica de Vries, ontwerper & oprichter
Toen je voor het eerst je tatoeage kreeg, heb je waarschijnlijk genoten van een boost in zelfvertrouwen. Je voelde waarschijnlijk trots op je tatoeage en de boodschap die het uitdroeg. Misschien deed je zelfs extra moeite om het altijd te laten zien. In feite vonden onderzoekers in een studie onder meer dan 2.000 studenten in 2015 een correlatie tussen tatoeages en zelfvertrouwen. Specifiek meldden respondenten die vier of meer tatoeages hadden een hoger zelfvertrouwen dan degenen met minder of geen tatoeages.

Zijn Tatoeages een Teken van Een Laag Zelfbeeld?

— Jessica de Vries, ontwerper & oprichter
Zelfs als je ooit van je tatoeage(s) hebt gehouden, voel je je misschien nu anders. In de loop van de tijd kunnen je houdingen en overtuigingen veranderen - en die tatoeage waar je ooit zo trots op was om te laten zien, kan nu een bron van schaamte voor je zijn. Hoewel het hebben van tatoeages op zich verre van een teken is van een laag zelfbeeld of zelfvertrouwen, is de realiteit dat een slecht uitgevoerde tatoeage of een "gedateerde" tatoeage waar iemand spijt van heeft gekregen, zeker invloed kan hebben op het zelfvertrouwen. Mensen die spijt hebben van hun tatoeages kunnen er alles aan doen om bepaalde delen van hun lichaam te allen tijde bedekt te houden, wat zeker van invloed kan zijn op het zelfvertrouwen.

Redenen om een Tatoeage te Laten Verwijderen

— Jessica de Vries, ontwerper & oprichter
Er is eigenlijk geen "verkeerde" reden om een tatoeage te willen laten verwijderen. Er zijn echter een paar veelvoorkomende redenen waarom mensen overwegen om laser tatoeageverwijdering te onderzoeken.

Kansen op Werk

— Jessica de Vries, ontwerper & oprichter
Hoewel veel werkgevers toleranter zijn geworden ten opzichte van tatoeages op de werkplek, zijn er nog steeds genoeg werkgevers die strikte "geen tatoeage" beleidsregels hebben. Over het algemeen staan deze werkplekken geen zichtbare tatoeages toe. Dit betekent dat als je een zichtbare tatoeage hebt, je elke dag naar je werk moet gaan en deze moet bedekken (met pleisters, make-up of bepaalde kleding). Ondertussen, als je een baan zoekt bij een werkgever die helemaal geen tatoeages toestaat, moet je misschien kiezen tussen je tatoeage en je droombaan. Als de baan belangrijk genoeg voor je is, kan het laten verwijderen van je tatoeage de beste optie zijn.

Van gedachte veranderd

— Jessica de Vries, ontwerper & oprichter
Zelfs als je werkgever geen probleem heeft met je tatoeages, kun jij dat nog steeds hebben. Misschien koos je de naam van een geliefde voor een tatoeage, om die relatie enkele maanden later te zien eindigen. Misschien koos je een politieke tatoeage met een boodschap waar je niet langer achter staat. Dit soort "veranderingen van hart" gebeuren de hele tijd als mensen groeien; persoonlijkheden en levensomstandigheden veranderen - en een tatoeage die vijf jaar geleden bij je overtuigingen paste, past misschien niet meer bij je huidige overtuigingen. Des te meer reden om permanente tatoeageverwijdering te overwegen.

Slechte Kwaliteit

— Jessica de Vries, ontwerper & oprichter
Misschien had je een geweldig idee voor een tatoeage, maar de kunstenaar die je tatoeage heeft gezet, heeft gewoon niet zo'n goede job gedaan als je had gehoopt. Misschien zijn de lijnen een beetje rommelig, of het kleurwerk is gewoon niet wat je had verwacht. Slechte kwaliteit van de tatoeage is een zeer veelvoorkomende reden voor mensen om tatoeageverwijderingsopties te zoeken.

Kunnen Permanente Tatoeages worden Verwijderd?

— Jessica de Vries, ontwerper & oprichter
Ja, permanente tatoeages (in tegenstelling tot wat de term impliceert) kunnen worden verwijderd. Het belangrijkste is echter om de verwijderingsmethode te kiezen die het meest geschikt is voor jouw huidtype, jouw tatoeage en jouw levensstijl.

Wat zijn enkele van de meest voorkomende opties voor tatoeageverwijdering?

— Jessica de Vries, ontwerper & oprichter
De eerste omvat laser verwijdering, waarbij uitbarstingen van hoogintensieve laserenergie worden gebruikt om door de huid te breken en in feite het pigment van de tatoeage op te nemen totdat het niet langer zichtbaar is. Vaak moet laser tatoeageverwijdering in verschillende sessies worden uitgevoerd om de beste resultaten te bereiken, maar dit kan variëren afhankelijk van de complexiteit van de zaak.

Kun je thuis een Tatoeage Verwijderen?

— Jessica de Vries, ontwerper & oprichter
Als je tatoeageverwijdering hebt overwogen, heb je misschien ook gerichte advertenties gezien voor thuisverwijderingsopties in de vorm van crèmes of lotions. Blijf uit de buurt van thuisproducten voor tatoeageverwijdering, die huiduitslag, littekens, brandwonden en andere ongewenste bijwerkingen kunnen veroorzaken. Als je een tatoeage wilt laten verwijderen, laat dit dan doen door een professional.

Is Laser Tatoeageverwijdering Geschikt Voor Jou?

— Jessica de Vries, ontwerper & oprichter
Voor velen die tatoeageverwijdering overwegen, is de laser een haalbare en praktische optie. Bij the Continental zijn we trots om laser tatoeageverwijderingsdiensten aan te bieden om je die "schone lei" te geven waar je van gedroomd hebt. Met de innovatieve Q-switched laser kunnen we zeer korte pulsen van laserenergie naar het getatoeëerde weefsel sturen met minimaal ongemak en pijn. Deze pulsen zijn effectief om het tatoeagepigment af te breken zodat het effectief kan worden verwijderd. The Continental is specifiek gespecialiseerd in tatoeageverwijdering met behulp van de Q-switched-laser om tatoeagepigment effectief en efficiënt te vervagen en te verwijderen, een echte leider in de branche.

Voordelen van Laser Tatoeageverwijdering Met the Continental

— Jessica de Vries, ontwerper & oprichter
Onze behandellasers kunnen de meeste tatoeagepigmenten verwijderen met zo min mogelijk pijn en ongemak in elke sessie. Dit komt omdat onze innovatieve laser minder van een "warmteafdruk" achterlaat dan andere lasers terwijl hij inkten foto-acoustisch afbreekt voor de beste resultaten. Bovendien zal laser tatoeageverwijdering, wanneer deze correct wordt uitgevoerd door een ervaren professional, geen litteken achterlaten.

Wat te Verwachten

— Jessica de Vries, ontwerper & oprichter
Als je overweegt om laser tatoeageverwijdering te laten doen, raden we je aan te beginnen met een vrijblijvend consult in onze praktijk. Dit zal ons helpen een beter beeld te krijgen van hoeveel behandelsessies je nodig zult hebben en hoe jouw exacte behandeling eruit zal zien. Meestal duurt tatoeageverwijdering ongeveer 8-15 sessies. Dit kan echter variëren op basis van de locatie van je tatoeage, de gebruikte kleuren en andere factoren die onze behandelaars met je kunnen bespreken voordat de behandeling begint.

Klaar om te Beginnen?

— Jessica de Vries, ontwerper & oprichter
Als je meer wilt weten over onze laser tatoeageverwijderingsdiensten of een afspraak wilt maken voor een gratis consult, neem dan vandaag nog contact met ons op. We helpen je graag om je vrijblijvende consult te plannen of om eventuele vragen die je hebt over onze diensten te beantwoorden.

Contact opnemen