WERKWIJZE

Ieder ontwerp begint met een idee. Voordat we een afspraak inplannen hebben we referentie foto’s nodig waarmee jij globaal je idee aangeeft. Deze stuur je samen met je afspraakaanvraag in via email.

Na het bekijken van je voorbeelden wordt beoordeeld of jouw idee past binnen de stijlen waarin wij ons specialiseren en zo ja bij welke artiest je geplaatst gaat worden.
Je referenties hoeven niet een letterlijk voorbeeld te zijn van wat je wil laten zetten. Een thema, onderwerp of totale uitstraling is voldoende. De referenties mogen voorbeelden zijn van reeds bestaande tattoos, schilderijen of foto’s. Wij maken nooit het werk van andere artiesten na.

Vervolgens plannen we een tekenafspraak. Vanaf hier is een aanbetaling vereist om ons te verzekeren van de afspraak. Wanneer je aanbetaald ga je automatisch akkoord met onze voorwaarden.

Tijdens deze tekenafspraak kunnen we kennis maken en brainstormen over je ideeën. Ook maken we op dit moment fotos van de plaatsing om zo de compositie van het ontwerp perfect aan te laten sluiten op je lichaam. Natuurlijk is ten alle tijde jouw idee het uitgangspunt maar om de kwaliteit van ons werk te garanderen is het belangrijk dat er vrijheid is om onze draai aan het ontwerp te geven. Op deze manier blijf je ook verzekerd van een unieke persoonlijke tattoo.

Na de tekenafspraak beginnen we aan je ontwerp. Elk design is uniek dus de hoeveelheid tijd die voor het ontwerpen nodig is zal dan ook per idee verschillen. We proberen tijdens de tekenafspraak altijd een tijdsindicatie te geven voor het maken van het ontwerp maar dit kan dus mogelijk uitlopen, uiteraard stellen we je hiervan op de hoogte.

Zodra je ontwerp klaar is bekijken we deze samen en worden eventuele aanpassingen gemaakt.

Aan de hand van het ontwerp maken we een inschatting van het aantal sessies dat nodig is om je tattoo te zetten. Het aantal sessies is afhankelijk van meerdere dingen zoals de grootte, het aantal details en huidtype. Hierom kan het precieze aantal sessies vantevoren nooit worden gegarandeerd.

Wil je een kleine tattoo? Dan is dat vaak wat sneller geregeld. Hiervoor is over het algemeen geen tekenafspraak nodig en kun je door middel van het sturen van een voorbeeld direct via email een prijsindicatie krijgen en een afspraak inplannen.

Boek nu