DE ARTIESTEN VAN THE CONTINENTAL

Hieronder vindt je al onze artiesten, in welke stijl ze gespecialiseerd zijn en hun portfolio's. Wanneer je weet bij je wie jij een tattoo zou willen, kun je een online bespreking aanvragen of op vrijdag & zaterdag bij ons langskomen in de shop. Kom je er niet uit? Dan kiezen wij de artiest die het best bij jouw wensen past.

Kirby

Kirby is eigenaresse van The Continental en gespecialiseerd in Realisme. Kirby is bekend van MTV, Just tattoo of us, BN de Stem en LINDA magazine.

Jasper

Jasper is een echte allround artiest met zijn 10 jaar ervaring. Onder zijn stijlen vallen Japans, old school, ornamental, mandala's en realisme.

Yonna

Yonna is onze fine line en PMU expert. Je kunt bij haar terecht voor PMU en daarnaast zet ze fine line tattoo designs.

Rocio

Rocio is een absolute expert in het fijne tattoo werk. Van fine line tot realistisch black&grey.

Josh

Josh is de man wanneer het aankomt op black & grey realisme. Zijn unieke stijl en vaardigheden zorgen ervoor dat jij altijd met de perfecte tattoo thuis komt.

Boyd

Boyd is een allround expert met als expertise script, tribal en freehand. Wil jij geen standaard design, laat Boyd zijn creativiteit een freehand design tekenen op de plek van tattoeage!

Tommy

Tommy is onze in shop leerling. hij specialiseert zich in abstract blackwork, neotribals en oldschool biker tattoos.

Marco

Ben jij je tattoo spuugzat? Dan is Marco de man die je daarmee kan helpen. Hij is onze laser expert en helpt je van alle ongewenste tattoos af.

Destiney

Destiney is onze shopmanager en beheert onze website. Zij zorgt er voor dat alles soepel loopt en afspraken worden ingepland. Daarnaast zorgt zij ook voor het volledige webdesign.
Om ons 100% te focussen op jouw tattoo, laser- of pmu behandeling werken wij enkel op afspraak. Iedere vrijdag & zaterdag is er van 11.00 - 17.00 mogelijkheid voor inloop. Je kunt dan zonder afspraak een kleine tattoo laten zetten, een idee bespreken of vragen stellen in de studio.